ALFHEIM: 34-åringen har vært i full trening for TIL de siste tre ukene, men kom aldri på banen i hjemmekampen mot Start før påske på grunn av skader som gjorde at TIL måtte prioritere byttene annerledes.

Dermed venter "Gamsten" fortsatt på sin første kamp for TIL siden august 2004. At Aron Sigurdarson er usikker for TIL mot Odd gjør han ikke mindre aktuell for spilletid til helga.

Men:

— Jeg kan ikke stresse bare fordi Aron har fått seg en trykk. Jeg må være hundre prosent klar når jeg skal ta på meg drakten. Så får vi se om det blir på søndag, sier Gamst.

— Usikkert

På spørsmål om Gamst Pedersen er aktuell for en startplass mot Odd, svarer trener Bård Flovik dette:

— Jeg vil ikke utelukke verken det ene eller det andre. Han har enda ikke spilt med drakten på. Vi må ha det med oss. Om vi skal starte med han er ennå usikkert. Men Morten er en ressurs for oss og kommer til å spille for oss, sier Flovik.

Etter en trøkk på trening i forrige uke, håper "Gamsten" at roligere dager inn mot Odd-kampen skal gjøre kroppen klar til første kamp for TIL.

— Man har alltid lyst til å spille, men så må man være klok. Jeg fikk en trøkk i forrige uke på trening. Nå er det to dager som ikke skal være så hardt. Så får vi kjenne litt på hvordan det føles i kroppen.

Norø: — Jeg er klar

En annen kandidat til å gå inn dersom Sigurdarson må stå over, er Mikael Norø Ingebrigtsen, som kun har vært innpå som innbytter i årets kamp mot Start.

— Jeg tenker at sjansene mine er kanskje styrket nå som Aron kanskje ikke starter den kampen. Jeg er klar hvis sjansen byr seg. Det gleder jeg meg til, sier Ingebrigtsen.

Han erkjenner at 14 år eldre "Gamst" kan være et alternativ.

— Morten har en del rutine, det skal ikke stå på det. Det er tøft på alle plasser på laget. Uansett hvem som spiller så er jeg sikker på at spilleren som spiller der er rett til å spille, sier Mikael Norø Ingebrigtsen.