ALFHEIM: Underveis i den tradisjonelle og svært intense trelagsturneringen på TILs torsdagstrening, kom Sofien Moussa med en skyllebøtte til TIL-kapteinen.

«Jeg respekterer deg! Du burde respektere meg!» ropte den tunisiske spissen et par ganger til Wangberg etter noen tøffe dueller på banen.

– Veldig motivert

Trener Bård Flovik og begge spillerne avdramatiserte episoden etter treningen.

– Det er fint. Moussa er veldig motivert for tiden. Han er stimulert av at han lærer seg norsk fotball, og at han har fremgang. Og for Simen er det god trening for han med slikt på trening, sier Flovik.

– Er det innenfor med slik oppførsel på trening?

– De har tatt hverandre i hendene og skværet opp, og dette må vi tåle, sier TIL-treneren.

– Vi er gode venner nå. Litt temperatur er bare bra når vi forbereder oss til neste kamp, mener Sofien Moussa.

Simen Wangberg har følgende kommentar om disputten som oppsto:

– Det er ikke så mye å si. Det er en situasjon på trening, og det blir litt tenning når vi har småbanespill og det er bare artig. Det er noe vi må ha i løpet av uka, og det er ikke noe mer enn som så. Moussa og jeg er veldig gode venner etterpå, så det er bare fryd og gammen, sier Wangberg til iTromsø.

Costa-likhet

Den sterke spissen har blitt sammenlignet med både Diego Costa og Ruud van Nistelrooy på grunn av utseendet sitt.

Sofien Moussa kjenner godt til sammenligningen, og vedgår at han kan ligne den kontroversielle Chelsea-spissen på flere måter.

– Jeg er Sofien Moussa, og Diego Costa er en stor spiller. Jeg er ikke Costa. Men jeg har hørt at jeg har samme ansikt og kanskje har jeg samme temperament også, sier spissen med et lite smil.

Wangberg sier dette om likhetene mellom Moussa og Chelseas Costa.

– Moussa er en bra fotballspiller og han liker å trykke til litt, og det liker jeg også. Det går an når to på lik linje klinsjer. Da er det greit nok. Det er sånn som hører til, svarer TIL-kapteinen.

I løpet av påsken ble Moussa omsider spilleklar for TIL. Spissen er tydelig på at han håper på TIL-debut mot Odd.

– Ja, ja, ja. Det er opp til treneren. Jeg vil spille så mye som mulig, sier Moussa.

Wangberg konstaterer at Odd borte er noen av det tøffeste i hele sesongen.

– Odd er kanskje et av de mest komplette lagene i serien, og det er en fin utfordring for oss. Vi hadde en god bortekamp mot Molde (1-1), og det blir på en måte litt av den samme settingen nå. Vi er veldig sterk i troen på at vi skal få med oss noe fra kampen, sier TIL-kapteinen.