Rosenborgs voldsomme målappetitt i serieåpninga har imponert også Molde-trener Tor Ole Skullerud.

11-0 på to serierunder, etter fem scoringer mot Aalesund i åpningskampen og seks borte mot Haugesund sist søndag, er uvanlig sterkt og har løftet stemningen i trønderleiren til gamle høyder.

– Det er veldig imponerende med slike resultater, og Rosenborg er opplagt i veldig godt slag. De har gjort en god jobb i vinter og spiller med stor selvtillit. Det ser ut som Rosenborg er klart best i Tippeligaen, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Kanskje er Skullerud litt fornøyd med at oppmerksomheten og favoritt-trykket fordeles? Tittelforsvarer og forhåndsfavoritt Molde FK har så langt kunne bokføre 1-2-tap hjemme mot Odd og 3-1-seier borte mot Bodø/Glimt.

Også Moldes og landslagets stopper, Vegard Forren, roser Rosenborgs seriestart.

— De virker å være i solid form. Men det er en lang sesong, og vi skal nok gi dem kamp framover.

RBK og Molde møtes for øvrig først i 14. serierunde, foreløpig berammet til søndag 28. juni, og inntil da vil nok MFK-erne neppe bruke mye tid på vurdering av konkurrenten på Lerkendal.

Etter tirsdagens trening på Aker stadion gledet Skullerud seg over en så godt som skadefri spillertropp – med unntak av langtidsskadde Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga. Både Joshua Gatt og Magne Simonsen, som har vært i lang opptrening etter korsbåndskader, er snart i full fotballtrening igjen.

Molde møter Aalesund på Aker stadion kommende søndag.