Kampen om å smykke seg med den gjeve tittelen «Årets Sørlandsbedrift 2015» er godt i gang. Og når en tredjedel av finalen er unnagjort, og 4000 avgitte stemmer registrert, er det Blivakker.no som leder.

Hemmelig

Hvor mye de leder med blir enn så lenge enn hemmelighet. Under finalen vil vi nemlig ikke gå ut med konkrete stemmetall underveis, men kun opplyse om hvor mange stemmer som er registrert og hvilken bedrift som innehar ledelsen.

To strategier

Og sett utenfra virker det som de to finalistene har valgt en noe forskjellig strategi for å sanke stemmer.

Norsk Oppdrettservice, her representert ved en fem måneder gammel rognkjeks. Foto: Torbjørn Witzøe

Mens Blivakker.no mobiliserer sine kunder gjennom konkurranser i nyhetsbrev og på Facebook, har Norsk Oppdrettsservice fått hjelp av lokalavis og bransjeblad.— Vi ser at de andre finalistene har delt ut rosinboller, flygeblad og loddet ut gavekort på sminke og gratis strøm blant de som stemmer på dem. Det er vel ikke like populært med en rognkjeks eller rognkall (hannfisken, red. anm.) i premie, men noe skal vi vel finne på, sa May Grete Vatland i Norsk Oppdrettsservice før finalen startet.

- Elektrisk stemning

Nina Johansen (t.v.) og Silvia Elin Melin inne på lageret som Blivakker.no også deler med resten av Netthandelen-no-konsernet. Foto: Kjartan Bjelland

Hos Blivakker.no har «far» i Netthandelen-konsernet, Einar Øgrey Brandsdal, rapportert om elektrisk stemning.— Det er kjempegøy. De har stått på de jentene som jobber der. De siste dagene har det vært helt elektrisk her på huset, sa Brandsdal i forkant av konkurransen.

Avgjøres torsdag

Hvem som til slutt trekker flest mulig stemmer og går av med seieren, avgjøres under Næringslivsdagen på Kilden torsdag 22. oktober.

Og selve kåringen kan du se live på Fvn-TV klokka 12.35. ## Stemmeregler

Vi godkjenner bare en stemme fra samme mobiltelefon i finalen. Ordinær sms-takst gjelder. Husk mellomrom mellom BEDRIFT og bokstaven på bedriften.

Slik stemmer du

Vil du at Norsk Oppdrettsservice skal vinne?

Send sms til 03811 og skriv «BEDRIFT A».

Vil du at Blivakker.no skal vinne?

Send sms til 03811 og skriv «BEDRIFT H».

Du kan stemme fram til torsdag formiddag klokka 11.