GRIMSTAD: Den svært mediesky Grimstad-milliardæren Einar Aas satser på eiendom i Marbella — luksusbyen på Spanias sørlige kyst som er kjent som et ferieparadis for rike og kjendiser. Dagens Næringsliv skriver at kraftmegleren har satset 100 millioner kroner på et eiendomsprosjekt i luksusbyen.

Avisen skriver at fjorårsregnskapet viser at Aas har investert 100 millioner kroner i selskapet El Unico, med plan om å utvikle en tomt i Marbella.

Eier to tredjedeler

Einar Aas har tjent gode penger på kraftmarkedet. Foto: Arkivfoto

Aas sto i 2015 oppført med 502 millioner kroner i inntekt og en formue på 1,4 milliarder kroner. Grimstad-mannen har tjent store summer på kraftmarkedet og på noen vanlige aksjer, og har i snitt tjent 200 millioner kroner i året siden 2006. Han er kjent for å holde lav profil, og Dagens Næringsliv har ikke lykkes i å få kontakt med Aas.DN skriver at Aas eier litt mer enn to tredjedeler av prosjektet i Marbella. Styreleder i El Unico, Jan Sigurd Otterlei, sier til DN at han kun har en mindre andel i prosjektet, og at han ikke har noen kommentar til saken.