GRIMSTAD: I en pressemelding på klubbens hjemmeside opplyser Jerv om om milliardærens sponsorinntog. Til Grimstadklubben uttaler kraftmegleren og milliardæren følgende:

"Som Grimstadgutt er det hyggelig å kunne støtte opp om alt det positive som skjer rundt klubben, og det store engasjementet i lokalmiljøet. Det satses også mer på barn og unge ved at det nå er ansatt to spillerutviklere. Dette kommer også hele distriktet til gode blant annet ved muligheten til å delta på Jervs fotballakademi".

Les:Slik har han tjent 1,6 milliarder

Mediesky milliardær

Krafttraider Einar Aas.

Den offentlige uttalelsen til Aas er trolig milliardærens første på svært lang tid. Grimstad-milliardæren, som stod oppført med en nettoinntekt på 502 millioner kroner i 2014, er kjent for å være svært mediesky.

— Jeg har ikke flere kommentarer ut over det som står på Jerv sin nettside, skriver Aas i en sms til Fædrelandsvennen.

Premium partner

"Høyer Sør AS med hovedeier Einar Aas blir nå med i FK Jerv som Premium partner, et av våre høyeste sponsornivåer og blir med dette en meget viktig og godt synlig sponsor i klubben." står det på Grimstad-klubbens nettside.

Ifølge Jervs nettside er premium-partner det neste høyeste sponsornivået i klubben. Det høyeste er general-partnere, der Jervs rike onkel og enearving til Ugland-konsernet er den viktigste brikken i Jerv-økonomien.