Vipers-jentene lot seg begeistre av stuntet til Terje Marcussen.

— Vi må sette oss hårete mål. Vi må være litt gale, og jeg elsker galskap, smiler Terje Marcussen til forsamlingen da Vipers hadde sin sesongavslutning fredag.

Marcussen tok av seg skjorta på scenen, og hadde malt bokstavene V, I og P på magen, mens E, R og S sto på ryggen. Dermed danset han frem og tilbake, mens lokalet ropte "Vip-ers, Vip-ers, Vip-ers".

Han mener klubben må tørre å være offensive.

— Vi skal til Champions League. Det målet må vi bare sette oss. Det holder ikke å bare gjøre det godt i Norge. Vi vil ut i Europa også, forteller den ambisiøse herremannen.

LES OGSÅ: Kristine Lunde-Borgersen ble hyllet av Vipers, varaordfører, søsteren og flere.

- Medalje neste sesong

Marcussen understreker likevel at suksess i Norge også er viktig.

— Vi skal bli en toppklubb i Norge. Neste sesong skal vi ta medalje i landets flotteste arena, Aquarama, hvor publikum har vært fantastiske. Vi vil ikke være fornøyd med fjerde-, femte- eller sjetteplass.

Gunnar Pettersen kunne ikke delta på samlingen. Det utnyttet Marcussen til å skøye litt.

— Hadde Gunnar vært her nå ville han sagt: "Den mannen er helt gal", forteller Marcussen.

Han svarer på Pettersens tanker slik.

— Ja, jeg er kanskje gal. Men da må vi bare trene mer. Gunnar og Kristine Lunde-Borgersen, dere må sørge for at vi får øvd nok. Også må alle hjelpe oss til å nå våre drømmer.

- Må jobbe sammen

Sponsorer var også på plass på avslutningen. Vipers legger ikke skjul på at de er avhengige av sponsorer.

— Vi må ha alle her inne med videre. Hvis noen har noen gode eller kreative ideer så må dere si i fra. Sammen må vi komme på gode ideer, oppmuntrer den daglige lederen.

Håndballklubben tror de ligger brukbart an foran den neste sesongen. Oppkjøringen startet onsdag 27. mai.

— Sammenlignet med i fjor ligger vi bedre an på denne tiden, sier Marcussen.

Jan Erik Kittelsen, salgs- og markedssjef i Vipers, takker alle innvolverte.

— Jeg ønsker å takke alt av spillere, trenere, støtteapperat og sponsorer. Vi skal nå målene våre sammen, sier Kittelsen.

Takket av spillere

Thea Emilie Berg, Annette Jensen og Siri Aaserud er ferdig i Vipers. Foto: Herman Folvik

På avslutningen ble tre spillere takket av. Thea Emilie Berg ønsker å flytte til Oslo, mens Siri Aaserud skal til Grane Arendal. Annette Jensen reiser hjem til Danmark etter en skuffende sesong, og er allerde klar for en ny klubb der.— Jeg vil takke dere som forlater oss nå på vegne av klubben. Siri, du var helt rå i sluttspillet, men jeg skjønner ikke hvorfor du går til Arendal, fleiper Kittelsen.

Vipers har fått inn flere spillere også. Lokale Mona Bruskeland og svenske Ulrika Olsson ble klare for Vipers i vinter, mens de tre unge, lokale spillerne Hanne Andve, Elisabeth Benestad Rosenvold og Martine Rønning også har fått kontrakt med håndballaget.

— Vi ser fortsatt på hva som er ledig på markedet, men vi konsentrerer oss om det vi har, sa Peder Langfeldt, sportslig leder i Vipers, til Fædrelandsvennenmandag.

Vipers ble nummer seks i serien, mens i sluttspillet kom de til semfinale. På hjemmebane slo Vipers meget sterke Larvik, men sørlendingene måtte gi tapt på bortebane.