Glenn Andersen (i front) i den avgjørende kampen mot Start i november. Jerv kunne rykket opp til eliten, men tapte på Sør Arena. Glenn Andersen (i front) i den avgjørende kampen mot Start i november. Jerv kunne rykket opp til eliten, men tapte på Sør Arena. Foto: Arkiv

- Motivert for en ny sesong

Kaptein Glenn Andersen er klar for et nytt år i Jerv-trøya.

— Jeg har sett at kroppen har fungert, hodet har fungert og ikke minst at laget har fungert - og det gjør meg motivert for en ny sesong. Oppturen med Jerv gjennom sesongen 2015 er med på å inspirere meg til å kjempe videre sammen med gutta på laget, sier fotballspilleren i en pressemelding.

Positiv

35-åringen gikk fra Start til Jerv for å spille i moderklubben i 2015. I løpet av sin karriere har Andersen også spilt for Eik-Tønsberg, Ørn-Horten og Strømsgodset.

At Jerv nesten rykket opp i Tippeligaen i år har inspirert kapteinen.

— Jerv er en klubb i utvikling, og det skjer mye bra. Jeg som spiller og kaptein i spillergruppa blir motivert av denne fremgangen, og ser frem til 2016. Vi skal bli enda bedre, ta større steg og fortsette fremgangen. Når en ny trener kommer på plass, er jeg sikker på at det er en trener med spennende filosofi og fotballfaglighet. Vi kommer til å stille motiverte og klare over nyttår, sier kapteinen.

- Vi skal være stolte

Steinar Pedersen er klar for Start og Jerv står foreløpig uten trener.

— Jeg tenker at dette er en belønning Steinar får for å ha ledet en god og lojal spillergruppe, som har prestert meget bra. Vi skal være stolte over å ha sendt to nøkkelpersoner til tippeligaklubber, sier han.

— Toppfotballen fungerer på denne måten, og det er noe vi må finne oss til rette med. Som kaptein og på vegne av spillergruppa, ønsker vi både Steinar og Ohi lykke til med sine nye oppgaver og hverdag, fortsetter forsvarsspilleren i pressemeldingen.