— Vi prøvde alt. Vi brøt alle grenser, sier Lars Eithun i dokumentaren, ifølge Side2. Eithun skal også langt på vei antyde at det er snakk om narkotika:

— Ecstasy og speed florerte. 90 prosent av alle på festene tok dop, sier Eithun, som likevel ikke direkte sier at kronprinsessen brukte dop, bare at hun var en del av miljøet.

TV 2-dokumentaren, som har fått navnet "Vår tids Askepott" , tar også for seg den etter hvert så berømte " Mette-Marit-videoen" som nesten ingen har sett.

Forfatteren av boka "Prinsesse mot alle odds" som handler om Mette-Arit, Håvard Melnæs, sier i dokumentaren at videoen inneholder "sterke scener med dop og sex".

Mannen som skal ha videoen, Mette-Marits ekskjæreste John Ognby, skal tidligere ha blitt tilbudt 2,5 millioner kroner for å levere fra seg videoen, noe han takket nei til. Melnæs tror Ognby vil vente til Mette-Marit blir dronning, for å sjekke hva verdien på filmene da vil være.

TV 2 reklamerer for dokumentaren slik:

«Hvorfor ble videoen spilt inn? Hvem var kongevennene som ønsket å kjøpe videoen for et millionbeløp? Og hvor er den nå?».

Spørsmålene skal imidlertid ikke bli besvart i dokumentaren - kun at det var "næringslivstopper med bånd til kongefamilien" som forsøkte å stanse et salg av "Mette-Marit-videoen".