VÅGSBYGD: Etter at Fædrelandsvennen fredag kveld skrev at den overgreps-siktede sportssjefen (32), som er fengslet for seksuelle overgrep mot unge gutter , tilhører Våg Fotball, har klubbens nettsider opplevd en enorm pågang fra omverdenen. Så stort har trykket vært at siden i natt kollapset.

— Det har vært 60.000 klikk på siden vår, så den kollapset i natt en gang, forteller nestleder i klubben og talsperson i saken, Bjørn Ole Frohm, til fvn.no.

Den fengslede sportssjefen lå rundt kl. 23.00 ute med både tittel, bilde og telefonnummer på klubbens hjemmesider. Dette ble først fjernet sent i går kveld.

Frohm sier til fvn.no lørdag kveld at de nå ønsker fokus på å samle klubbens medlemmer til et felles møte over helgen, og ønsker å innta en mer nøltern rolle i saken og henviser til politiet for kommentarer.

— Har Våg Fotball tatt skade av denne saken?

— Jeg tror ikke det. Det er mulig jeg er naiv nå, men jeg tror vi skal klare å lande på beina. Dette er en gammel. velorganisert klubb som har bred forankring her i Vågsbygd, og mange har sagt at de synes vi som klubb har opptrådt bra i denne saken.

— Så nå begynner arbeidet med å bygge opp igjen Våg som klubb?

— Ja. Nå er informasjonen gått ut gjennom media, så da ønsker vi å være mer nøkterne. Men jeg synes media har vært nøkterne også. Det er jeg takknemlig for.