KRISTIANSAND: — Etterforskningen brakte fram informasjon som gjorde det naturlig å ta en samtale med den 14 år gamle gutten. Under samtalen tilstod han å ha deltatt i ranet, opplyser stasjonssjef ved Randesund politistasjon, Odd Nordmo.

**Les også: Væpnet ran av bensinstasjon

Les også: Fikk med seg 3000 kroner og litt tobakk

Les også: Mann pågrepet for ran av bensinstasjon**

Penger og tobakk

Det var natt til mandag denne uken at to gutter gikk inn på bensinstasjonen ved Håneskrysset og truet betjeningen med en pistollignende gjenstand. Begge mennene var maskerte og truet en kvinnelig ansatte til å gi fra seg penger. Gjerningsmennene fikk med seg et sted mellom 3000 og 4500 kroner samt mindre mengder tobakk.

En 18 år gammel kristiansandsmann ble pågrepet for ranet tirsdag og satt i arrest. Ifølge Nordmo har 18-åringen fått status som hovedmannen.

— I avhør har også han erkjent å ha deltatt under ranet. Ettersom han er en del år eldre enn den andre gutten, er det naturlig for politiet å omtale ham som hovedmann, sier Nordmo.

Ubeskrevet blad

Ifølge politistasjonssjefen har ingen av guttene noe langt rulleblad.

— Politiet har vært lite borti disse guttene fra før av. Det gjør saken litt spesiell. Men derfor var det desto viktigere å få tatt dem tidlig slik at de forhåpentligvis kan få en nødvendig korreksjon, sier Nordmo.

Politiet har sikret seg video fra overvåkningskameraet på bensinstasjonen, men ut fra videobildene er det umulig å si om pistolen var ekte eller ikke. Det ble ikke utløst skudd under ranet.

Ifølge Nordmo anser politiet ranssaken som oppklart.

— Vi tror ikke det vil bli ytterligere pågripelser i saken, sier Nordmo.