Amigos
Marinert spareribs, servert med bakt potet, maiskolbe og salat.
Bakgården Både &
Kjøttkaker i brun saus. Serveres med kålstuing og poteter.
- Du får veldig mye god mat for den hundrelappen
Bakgården Restaurant
Vi serverer Tapasfjøla hele uken.
Bølgen & Moi
Torskerygg i bouillabaisse, blåskjell, fennikel, safran aioli og pommes frites.
Café Atlantis
Panert kyllingbryst serveres med grillet squash, ris og en japansk karrisaus.
Christianssand Brygghus
Brygghusets Porchetta. Side av landgris fylles med urter og chorizo. Serveres med dagens grønnsaker, husets potetmos og sjy.
Dolly Dimples
Velg en av våre italienske pizzaer fra vår meny.
Drømmeplassen
Vår berømte gulrotkake! Hjemmebakt bunn med friske gulrøtter og deilig hjemmelaget ostekrem på toppen. For 6 personer.
Ernst Cusine
Kjøkkensjefens salat: Sprø salat serveres med chorizo, ristede pinjekjerner og balsamicosirup.
Food Asylum — sticks'n'sushi
#100 Combo Plate With Signature Rolls & Sticks
- Denne uka blir det ut og spise hver dag
Frk. Larsen
Hjemburger — Frøknas stolthet!
Gastropuben KICK Malt & Mat
Braissert kalvebryst med gulrot puré, soppstuing, amandine poteter og rødvin sjy.
Geheb Conditori
Foccaciasandwich med rød pesto og aioli fylt med frisk salat, kylling, agurk og tomat. Den nytes med en valgfri 0,5 l mineralvann og en deilig tolvøres til dessert.
Glipp
Braissert svinenakke på confitert svineribbe servert med passende grønnsaker, whiskeysaus og amaldinepoteter.
Haandverkeren
Klassisk hamburger: Hjemmelaget burger med salat, haandverkerens dressing, tomat, rødløk, sylteagurk, ost og våre knallgode pommes frites.
Hartmanns Brygge
Grillet Entrecôté serveres med lun tomatsalat, syltet løk, småpoteter og rødvinsjy.
Harvey’s
Harvey's klassiske cheeseburger med fries og purreløksdip. 100% hjemmelaget og berømt i 16 år!
Herlig Land
Ovnsbakt torskefilet serveres med sauterte grønne bønner, sjalottløk, smørsaus og potetpuré.
Hotel Norge, Café Dronningen
Ovnsbakt laksefilet med sitronstekte grønnsaker, urtepoteter og smørsaus tilsmakt chili.
Jonas B. Gundersen
Velg mellom deilig Bruschetta med kylling, Pasta Carbonara eller Pizza Piccante.
Hos naboen
Fersk Piggvar fra Kvinesdal, lagt på wokgrønnsaker urtehvitvinssaus og saltbakte småpoteter.
Le’s Kitchen
”Bo Luc Lac”: Entrecôte av okse i terninger. Stekes tørr og serveres m/salat & ris.
Le Monde Restaurant
Couscous tzatziki: Serveres med grillet kylling eller kjøtt.
Lille Istanbul
Iskender kebab: Hjemmelaget Døner kebab, serveres med bulgur eller ris, grønnsaker, yoghurt, smør, hjemmelaget tomatsaus og brød.
Midnight Café
Hjemmelaget amerikansk burger servert med hjemmelaget pommes frites, hamburgerbrød og frisk salat.
Mississippi
1) Babyback ribs: Braissert spareribs i bbq saus, serveres med maisstuing og coleslaw.
2) Chicken Bbq: Grillet kyllingfilet med bbq saus, serveres med salat og dirty rice.
3) Grilled Trout Fillet: Grillet ørret med etoffee saus, serveres med ris.
Patrick’s Pub & Restaurant
Original Irish Stew. Patricks' berømte kjøttsuppe serveres med brød og smør.
Mother India
Murg Curry: Kokte kyllingstykker i en nydelig tradisjonell indisk krydder- og currysaus.
Peppes Pizza
Velg mellom 4 av våre forskjellige nye California Style pizza: Caesar's pizza, Smoked salmon- Pizza, Vegetarian eller Ham & mushroom.
Pizzabakeren, Dronningensgate
Valgfri medium pizza og 0,5l mineralvann.
Sjøhuset
Steinbit, med smørstekte grønnsaker og rødvinsaus.
Slakter Sørensen
Slakterens Filet Royal. Grillet svinefilet med savoykål, persillepoteter og choronsaus.
Subway
2 stk valgfrie 6" subs inkl. valgfri 0,4l drikke
Snadderkiosken
Tangenburger XL 250 gr. hamburger med salat, dressing, mais, sylteagurk og løk + 0,5l valgfri mineralvann.
The Sushi Bar
"Bento meny" - 15 Biter (Nigiri 7 biter: 2 Laks ,2 Flambert Laks ,1 Tuna , 1 Scampi og 1 Spicy laks Gun kan. Maki 8 biter: 4 laks maki og 4 scampi tempura maki).
Tilstede Mat&Mer
Pannestekt ”dagens fangst” eller ovnsbakt økologisk linsebiff med aspargesbønner, løk og spinat ragu. Serveres med urtebakte amadine poteter og en safransaus.
Tollboden
Black Angus Burger. Bacon & cheeseburger laget av 100 % Black Angus fra slakter idsøe, toppes med bacon, cheddar, frisk salat, tomat, løk og vår hjemmelagde dressing.
Værtshuset Pieder Ro
Man til Fre fra kl. 11.00 til 14.00: Lunchbord med varme & kalde retter med desserter.
Fra kl. 14.00: Indrefilet av svin med stekte grønnsaker. Servert med choronsaus og amandinepoteter.
Kilde: www.spisfor100.no