KRISTIANSAND: Dermed er samtlige av de tre elevene som ble hardest skadet i ulykken, utskrevet fra sykehuset. Den sist utskrevne er en mannlig elev. De to andre, henholdsvis en kvinne og mann, ble utskrevet for noen dager siden.

Les også: Elev utskrevet fra sykehus

Verken sykehuset eller fylkeskommunen kan opplyse noe om helsetilstanden til de tre da de ble utskrevet.De blir nå fulgt opp av helsetjenesten i kommunen.

— Elevene blir fulgt opp av psykiatrisk sykepleier i den sonen hvor de bor. I tillegg vil eleven få hjelp av helsesøstertjenesten ved skolen, opplyser fylkesutdanningssjef Arly Hauge til Fædrelandsvennen.

Tirsdag i forrige uke ble tre av elevene i fra reisefølget i Kenya innlagt ved sykehuset i Kristiansand. Elevene ble brakt fra Kenya til Norge i et ambulansefly.

Søndag for snart to uker siden skulle de etter planen bringes hjem til Kristiansand med ambulansefly. Men flyet kom seg ikke lenger enn til Kairo som følge av problemer med tanking av drivstoff.

Forsikringsselskapet Gouda Alarm sendte et reservefly ned mot Egypt, men dette fikk også problemer under fylling, på en flyplass i Hellas.

Venndølen Øystein Bronebakk (18) omkom i ulykken som skjedde ved byen Kisumu vest i Keyna.

Elevene fra Kvadraturen skolesenter deltok i et bistandsprosjekt da ulykken inntraff. Det var åtte elever og tre lærer i delegasjonen fra elektroavdelingen ved skolesenteret.