På spørsmål om at Start kan være neste stoppested sier Magne Hoseth likevel at han ikke har vært i kontakt med Start.

— Jeg har hørt at folk har pratet sammen, men jeg har ikke snakket med Start. Odd Berg er trener i Start og han kjenner meg godt. Vi får se, sier Magne Hoseth til RBnett.

- God ballspiller

Odd Berg og Magne Hoseth kjenner hverandre fra tiden i Molde. Før Odd Berg ble assistenttrener i Start var han spillerutvikler, assistenttrener og hovedtrener i Molde i nesten en mannsalder. Berg vil ikke meddele noe om Hoseth kan være interessant for Start.

— Jeg har ingen kommentar til det, sier Berg til Fædrelandsvennen.

- Hvordan er Hoseth som spiller?

- Magne er en veldig bra ballspiller med mye erfaring. Jeg har hatt Magne som spiller i mange år, svarer Berg.

Starts direktør Even Øgrey Brandsdal forteller at Start har registrert at Magne Hoseth er ferdig i Viking, men vil ikke si noe om spilleren er aktuell for Start.

- Vi har ingen kommentar til det. Så lenge vinduet er åpent kan det skje ting begge veier, sier Brandsdal til Fædrelandsvennen.

Lite spilletid

Magne Hoseth har to lange perioder i Molde bak seg, fra 1998- 2004 og fra 2006- 2014, før han gikk til Stabæk på lån i fjor høst og meldte overgang til Viking før sesongen. Mellom Molde-periodene var også 34-åringen i København og Vålerenga.

I Stavanger har det blitt tynt med spilletid for spilleren med 22 landskamper. Han har bare spilt en kamp fra start, og blitt byttet inn i åtte kamper. Ved siden av Start meldes Kristiansund som en mulig ny arbeidsgiver for Hoseth.

— Jeg kjenner ikke til at det har vært noen konkret interesse fra KBK, så det har jeg ikke tatt stilling til. Nå er jeg ledig, så de som er interessert får bare ta kontakt, sier Hoseth til avisen.