— Det har vært en fantastisk opplevelse å være her. Et lite eventyr som jeg ikke trodde det skulle være mulig å få oppleve igjen. Jeg har fått trene med noen av verdens beste spillere, i en av verdens beste klubber, og jeg har fått se hvordan de arbeider og forbereder seg til kamp. I tillegg blir jeg møtt med den fortroligheten at jeg får komme rett inn i laget og får forsøke å bidra, sier en overveldet Steinar Ege til Fædrelandsvennen.

det har sikkert gjort godt å få inn en sørlending med god humor

- Hyggelig å høre

Både ungarske Veszéprem og polske Kielce ble for sterke for THW Kiel foran 20.000 tilskuere i Lanxess Arena lørdag og søndag. Etterpå uttrykte flere av lagkameratene skuffelse over at de ikke fikk hjulpet sørlendingen til å innfri sin store drøm om et Champions League-triumf. Samtidig hyllet de Ege som person og spiller, selv om han bare slapp til på to straffekast på de to kampene i helga.

— Jeg skulle også ønsket at de hadde hjulpet meg til å vinne, ler Ege, før han legger til:

— Men det er hyggelig å høre at de fornøyd med måten jeg har kommet inn i laget på. Det har vært en hard påkjenning for dem gjennom ti måneder med trening, reiser og 60 kamper, og da har det sikkert gjort godt å få inn en sørlending med god humor, gliser Ege.

Én seier fra seriegull

Nå gjenstår kun seriekamp på onsdag og fredag, før han igjen legger håndballen på hylla.

— Nå handler det om å sikre seriegullet. Det tror jeg vi har gode sjanser til. Vi må bare vinne én av de to siste kampene, sier Steinar Ege.