Se video over!

KRISTIANSAND: – Vi har vært ute siden mandag, hver dag. Vi har også planer om resten av uka, forteller Silje Hansen (21)

Torsdag kveld var de på Bølgen og Moi, som i likhet med de fleste restaurantene i Kristiansand er en del av "Spis for 100" denne uka.

– Det er en veldig fin måte å dra ut å se alle mulighetene som er her, sier Helge Hovland.

Så langt synes Håvland at fiskeretten på Hotell Norge var best. Silje er ikke enig.

– Jeg er mer glad i kjøtt, se jeg gleder meg til Kick til fredag, sier Silje.

Går kanskje ut oftere

På Hartmanns Brygge har "bestemor" Grethe Håversen (73) år tatt med seg familien.

– Jeg synes det er kjempefint. Men det blir jo litt mer. Vi spiser og drikker for mer enn de hundre kronene, men det er veldig koselig, sier Håversen.

Sammen med mann, sønn, barnebarn og venner var det et lystig lag som koste seg rundt et lagbord på Hartmanns brygge.

– Vi må benytte dette.Det gir en mulighet til å gå ut oftere, avslutter Grethe Håversen.

Til student-pris

— "Spis for 100" er et veldig godt tilbud. Da har også studenter råd til å gå ut å spise, forteller Belinda Lyné.

Sammen med venninne Therese Seierstad hadde hun torsdag kveld satt seg ned på Christianssands Brygghus for å benytte seg av tilbudet.

– Vi var ute på Hartmanns Brygge på mandag. Kick har vi også vært på, forteller Seierstad, som synes det er topp og kunne gå ut å spise så ofte.

UT OFTERE Bestemor Grethe Håversen (73) synes det er en fin mulighet til å ta med familien ut, i går var hun ute med en stor del av den på Hartmanns Brygge. Foto: Jon Anders Skau
FIN MULIGHET: Nina Lohnedal og Steffen Syvertsen benyttet seg gladelig av tilbudet på Hos Naboen i går kveld. Foto: Jon Anders Skau
STUDENTMIDDAG: Studentene Belinda Lyné (26) (til venstre) og Therese Seierstad (25) har vært ute og spise flere kvelder. I går var de på Christianssands Brygghus. Foto: Jon Anders Skau