Amigos

Marinert spareribs, servert med bakt potet, maiskolbe og salat.

Bakgården Både &

Kjøttkaker i brun saus. Serveres med kålstuing og poteter.

Bakgården Restaurant

Vi serverer Tapasfjøla hele uken.

Bølgen & Moi

Torskerygg i bouillabaisse, blåskjell, fennikel, safran aioli og pommes frites.

Café Atlantis

Panert kyllingbryst serveres med grillet squash, ris og en japansk karrisaus.

Christianssand Brygghus

Brygghusets Porchetta. Side av landgris fylles med urter og chorizo. Serveres med dagens grønnsaker, husets potetmos og sjy.

Dolly Dimples

Velg en av våre italienske pizzaer fra vår meny.

Drømmeplassen

Vår berømte gulrotkake! Hjemmebakt bunn med friske gulrøtter og deilig hjemmelaget ostekrem på toppen. For 6 personer.

Ernst Cusine

Kjøkkensjefens salat: Sprø salat serveres med chorizo, ristede pinjekjerner og balsamicosirup.

Food Asylum — sticks'n'sushi

#100 Combo Plate With Signature Rolls & Sticks

Frk. Larsen

Hjemburger — Frøknas stolthet!

Gastropuben KICK Malt & Mat

Braissert kalvebryst med gulrot puré, soppstuing, amandine poteter og rødvin sjy.

Geheb Conditori

Foccaciasandwich med rød pesto og aioli fylt med frisk salat, kylling, agurk og tomat. Den nytes med en valgfri 0,5 l mineralvann og en deilig tolvøres til dessert.

Glipp

Braissert svinenakke på confitert svineribbe servert med passende grønnsaker, whiskeysaus og amaldinepoteter.

Haandverkeren

Klassisk hamburger: Hjemmelaget burger med salat, haandverkerens dressing, tomat, rødløk, sylteagurk, ost og våre knallgode pommes frites.

Hartmanns Brygge

Grillet Entrecôté serveres med lun tomatsalat, syltet løk, småpoteter og rødvinsjy.

Harvey’s

Harvey's klassiske cheeseburger med fries og purreløksdip. 100% hjemmelaget og berømt i 16 år!

Herlig Land

Ovnsbakt torskefilet serveres med sauterte grønne bønner, sjalottløk, smørsaus og potetpuré.

Hotel Norge, Café Dronningen

Ovnsbakt laksefilet med sitronstekte grønnsaker, urtepoteter og smørsaus tilsmakt chili.

Jonas B. Gundersen

Velg mellom deilig Bruschetta med kylling, Pasta Carbonara eller Pizza Piccante.

Hos naboen

Fersk Piggvar fra Kvinesdal, lagt på wokgrønnsaker urtehvitvinssaus og saltbakte småpoteter.

Le’s Kitchen

”Bo Luc Lac”: Entrecôte av okse i terninger. Stekes tørr og serveres m/salat & ris.

Le Monde Restaurant

Couscous tzatziki: Serveres med grillet kylling eller kjøtt.

Lille Istanbul

Iskender kebab: Hjemmelaget Døner kebab, serveres med bulgur eller ris, grønnsaker, yoghurt, smør, hjemmelaget tomatsaus og brød.

Midnight Café

Hjemmelaget amerikansk burger servert med hjemmelaget pommes frites, hamburgerbrød og frisk salat.

Mississippi

1) Babyback ribs: Braissert spareribs i bbq saus, serveres med maisstuing og coleslaw.

2) Chicken Bbq: Grillet kyllingfilet med bbq saus, serveres med salat og dirty rice.

3) Grilled Trout Fillet: Grillet ørret med etoffee saus, serveres med ris.

Patrick’s Pub & Restaurant

Original Irish Stew. Patricks' berømte kjøttsuppe serveres med brød og smør.

Mother India

Murg Curry: Kokte kyllingstykker i en nydelig tradisjonell indisk krydder- og currysaus.

Peppes Pizza

Velg mellom 4 av våre forskjellige nye California Style pizza: Caesar's pizza, Smoked salmon- Pizza, Vegetarian eller Ham & mushroom.

Pizzabakeren, Dronningensgate

Valgfri medium pizza og 0,5l mineralvann.

Sjøhuset

Steinbit, med smørstekte grønnsaker og rødvinsaus.

Slakter Sørensen

Slakterens Filet Royal. Grillet svinefilet med savoykål, persillepoteter og choronsaus.

Subway

2 stk valgfrie 6" subs inkl. valgfri 0,4l drikke

Snadderkiosken

Tangenburger XL 250 gr. hamburger med salat, dressing, mais, sylteagurk og løk + 0,5l valgfri mineralvann.

The Sushi Bar

"Bento meny" - 15 Biter (Nigiri 7 biter: 2 Laks ,2 Flambert Laks ,1 Tuna , 1 Scampi og 1 Spicy laks Gun kan. Maki 8 biter: 4 laks maki og 4 scampi tempura maki).

Tilstede Mat&Mer

Pannestekt ”dagens fangst” eller ovnsbakt økologisk linsebiff med aspargesbønner, løk og spinat ragu. Serveres med urtebakte amadine poteter og en safransaus.

Tollboden

Black Angus Burger. Bacon & cheeseburger laget av 100 % Black Angus fra slakter idsøe, toppes med bacon, cheddar, frisk salat, tomat, løk og vår hjemmelagde dressing.

Værtshuset Pieder Ro

Man til Fre fra kl. 11.00 til 14.00: Lunchbord med varme & kalde retter med desserter.

Fra kl. 14.00: Indrefilet av svin med stekte grønnsaker. Servert med choronsaus og amandinepoteter.

Kilde: www.spisfor100.no