Fire nye Lotto-millionærer fra Sørlandet

Tre austegder og en vestegd var blant vinnerne i Lotto-trekningen påskeaften.

Norsk Tipping deler ut Programleder Ingeborg Myhre Foto: NRK

Publisert:

Lørdag kveld ble 30 personer trukket ut som vinnere i Norsk Tippings SuperLotto. Totalpotten på 41 millioner kroner deles likt blant vinnerne, som får 1.366.665 kroner hver.

Fire vinnere er fra Sørlandet: En kvinne i 60-årene fra Froland, en 75 år gammel mann fra Arendal, en mann i 60-årene fra Lyngdal og en kvinne fra Tvedestrand.

Trodde det var tull

— Vi ringer rundt til vinnerne nå. Jeg snakket akkurat med en kar fra Arendal. Han ble veldig glad, men trodde først at det var tull, sier trekningsdirektør Sverre Houmb i Norsk Tipping til Fædrelandsvennen lørdag kveld.

Ifølge Houmb svarte 75-åringens første reaksjon til forventningene til en Lotto-vinner fra Sørlandet.

— Som en klassisk sørlending svarte han "javel" og lurte på om det var tull. Men da jeg fikk presentert litt tall og fakta begynte det å sige inn at det var sant. Da sa han at det ikke var til å tro, men at pengene kom til å komme godt med, sier Houmb.

Kvinnen fra Tvedestrand var enda vanskeligere å overbevise, men da hun selv ringte til Norsk Tipping for å sjekke turte hun å slippe jubelen løs.

- Hellandussen

Vinneren fra Lyngdal svarte ikke på telefonen lørdag, men første påskedag fikk også han overbragt den gode nyheten.

— Nå har jeg problemer med å svare her! Hellandussen! For en ufattelig gave å få, sa mannen i 60-årene, ifølge Norsk Tipping.

De heldige vinnerne er trukket ut tilfeldig blant alle som har levert en Lotto-kupong siden 19. desember. Du trenger således ikke å ha hatt noen riktige tall for å kunne bli trukket ut.

Publisert: