- Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine

Tidligere har Jon Uleberg fra Hovden vunnet 2000 kroner i Lotto. Denne helga ble han derimot 1,6 millioner kroner rikere.

Jon Uleberg ble målløs da han lørdag kveld fikk telefon fra Norsk Tipping med beskjed om at han var blitt 1,6 millioner kroner rikere. Foto: Johs. Bjørkeli

Publisert: Publisert:

— Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine. Det var helt uvirkelig, sier Jon Uleberg.

Lørdag kveld fikk 61-åringen fra Hovden telefonen de fleste bare kan drømme om - Norsk Tipping ringte fra Hamar for å fortelle ham at han hadde vunnet 1.625.000 kroner. Denne helgen ble nemlig hele 30 personer Lotto-millionærer. Uleberg er en av 24 vinnere som deler SuperLotto-potten som lørdag inneholdt 39 millioner kroner.

— Vi spretta en champagne i går kveld - jeg, kona mi og datteren hennes. Jeg fikk også sagt ifra til alle ungene våre, forteller den ferske Lotto-millionæren om feiringen.

Deler med barna

Programleder Ingeborg Myhre trakk ut 24 SuperLotto-millionærer som fikk dele potten på 39 millioner kroner. Foto: Norsk Tipping

Uleberg er glad i å spille Lotto, og har i alle år kjøpt tippekupongene sine hos Rimi Hovden. Det var også her han kjøpte vinnerkupongen 15. august.Nå gjenstår det å fordøye faktumet at han er blitt 1,6 millioner kroner rikere, før han bestemmer seg for hva pengene skal brukes til. Setesdølen, som driver med tomtesalg og entreprenørskap, vedgår at han i alle år har hatt god økonomi, men at det solide innskuddet fra Norsk Tipping likevel vil komme godt med.

— Jeg er jo 61 år og har det jeg trenger, men penger må man jo ha for å leve og ha det godt. Det drypper nok litt på ungene, og vi skal også bygge ut hytta. Jeg har også litt lån som må nedbetales. Dette er bare kjempeartig, sier Uleberg.

Publisert: