Jannicke (Ingrid Bolsø Berdal)får det tøft også denne gangen. Foto: Fantefilm

Førstkommende fredag er det duket for etterlengtet premiere på høstens store norske grøss, «Fritt Vilt II». Enkelte kinosjefer i landet har imidlertid ikke lyst til å vente til dagtid på fredag med å vise filmen, og flere kinoer landet over lokker nå med nattforestilinger natt til fredag for å gi fansen en spesiell anledning til å få seg frivillige kinogysninger. Filmens produsent, Martin Sundland er begeistret.

– Det er veldig hyggelig at flere kinoer setter opp filmen til utradisjonelle tider. «Fritt Vilt II» er jo tross alt en skrekkfilm så det er klart midnattsforestillinger vil gi en ekstra god ramme rundt opplevelsen, opplyser han i en pressemelding.

Premiere

Det er to år siden den første filmen skremte kinogjengere over hele landet. Av de medvirkende den gangen var det bare en som overlevde, og den overlevende karakteren Jannicke får det ikke lett denne gangen heller. Skuespiller Ingrid Bolsø Berdal røpte ikke mye da vi snakket med henne under innspillingen tidligere i år, men garanterte en mørkere film.

– I «Fritt vilt I» var det veldig fint for karakterene til et visst punkt. Nå er det mørkt hele veien. Jannicke får ikke noen pauser, avslørte Bolsø Berdal.

I oppfølgeren får hun blant annet følge av skuespillerne Marthe Snorresdotter Rovik, Fridtjov Såheim, Mats Eldøen, Johanna Mørck og Kim Wifladt.

Kino

Flere kinoer i Norge har valgt å legge til rette for nattpremiere men bare Trondheim og Tromsø av de største byene gir tilbud om dette. Asker, Elverum, Halden, Hønefoss, Kongsberg, Kristiansund, Lillestrøm, Steinkjer, Tromsø, Trondheim, og Verdal er kinoene som foreløpig lokker med nattvisninger.

Sjekk alle premieretidene på Filmwebs nettsider.