— Tradisjonelt har vi solgt mye rett før festivalstart, og vi ser også nå et oppsving i dagene før. Vi er veldig fornøyde, for vi har aldri hatt et bedre forhåndssalg til Skral. Todagerspassene kan bli utsolgt snart, sier Mikal Vassbotn, presseansvarlig for Skral.

Totalt har Skral en kapasitet på 6000 til konsertene på Groos, og 2500 på klubbprogrammet.

Ser an været

- Hvor mange mennesker venter dere?

— Vi håper jo selvfølgelig at det kan bli utsolgt. Det hadde vært gøy, men jeg tror vi vet mer etter helga. Jeg tror det er mange som ser an været og vurderer om de skal ta med seg badebukse eller poncho. Men været ser lovende ut, så jeg vil si at de bør ta med badebuksa, og en genser til kvelden.

Ifølge Vassbotn er det mange tilreisende til festivalen, og en stor del kommer fra Kristiansand.— Det er nok mange som kommer fra Kristiansand siden vi har kjørt mye promo der, også setter vi opp egne busser til og fra Kristiansand, forklarer Vassbotn.

Ekstra camp

Aldersmessig er de besøkende i alderen 20- 35 år. Det har vært stor pågang for plass på campingområdet, som tar omtrent 400 mennesker.

- Det er bare 50 plasser igjen, så nå åpner vi en ny camp med samme kapasitet ti minutter unna festivalområdet. I tillegg er det selvfølgelig mange som bor på hotell, motell og i gjestehavna, forteller Mikal Vassbotn.

Tirsdag starter Skral i Grimstad, og det er Honningbarna som står for åpningen. Röyksopp, D'Angelo and the Vanguard, Mew og Hozier headliner festivalen. På klubbprogrammet kan du blant annet se Emilie Nicholas og Matoma.