På Odden er det satt opp en mindre scene, hvor konserter vil foregå parallelt med konsertene ved hovedscenen. Foto: Kristian Hole

Tirsdag formiddag åpner sommerens store jubileumsfest på Odderøya, med lokale Dj Freddie og Dj Groovedal som de første på programmet. Senere på kvelden er det klart for en av årets store headlinere, LCD Soundsystem.

— LCD Soundystem vil lage et sinnssykt show på en time og femti minutter! De stiller med hele 30 stykker i crewet, og har dobbelt så mye produksjon på sceneshowet som alle artistene til sammen. Etter at festen slutter i Bendiksbukta ved midnatt, forsetter etterfesten på Kick med kristiansanderen Dj Inti og The Orb, sier Gunnufsen.

— Er alt klart til jubileumsfesten nå?

På Odden er det satt opp en mindre scene, hvor konserter vil foregå parallelt med konsertene ved hovedscenen. Foto: Kristian Hole

— Tja, det gjenstår noen småting, men nå er stort sett alt klart før festen! Jeg er alltid spent før det braker løs, og det er ikke noe unntak denne gangen heller, sier Gunnufsen og ler.Artistene vil i år bli fordelt utover to scener, hovedscenen i Bendiksbukta, og en mindre scene på Odden. Området vil ellers bestå av sju matboder og noen barer. 70 vakter skal holde styr på de fremmøtte.

I skrivende stund er det til sammen solgt 6500 billetter til tirsdag- og onsdagsprogrammet. Men styreleder i Mjas AS, Morten Johansen, har troen på at det vil komme enda flere.

— Vi ser at billettsalget vokser, og med såpass greie værmeldinger tror vi at det vil komme flere i siste liten. I tillegg har det også vært utrolig mye snakk om Quart og jubileumsboka i nasjonale medier, så vi har troen på at den «hypen» smitter over på festivalen, sier styreleder i MJAS AS, Morten Johansen.

På onsdag er det artister som Tommy Tee, Underworld, Bob Hund, Flying Crap og Leftfield som står på programmet.