VIDERE: Venke Knutson fra Birkenes og dansepartner Egor Filipenko avanserte i "Skal vi danse" etter en vellykket slow fox lørdag kveld. VIDERE: Venke Knutson fra Birkenes og dansepartner Egor Filipenko avanserte i "Skal vi danse" etter en vellykket slow fox lørdag kveld. Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Imponerte dommerne igjen

Venke Knutson gikk videre i "Skal vi danse?" lørdag kveld – og imponerte dommerne igjen.

OSLO: — Dette var en nær Broadway-opplevelse! sa en smørblid Knutson til TV 2 etter å ha danset slow fox til tonene av "One" lørdag.

Og hun var langt ifra den eneste som var fornøyd med gjennomføringen, for dommerne overgikk nærmest hverandre i rosende omtale av sørlendingens prestasjon etterpå. Tre av dommerne ga henne 9 poeng, mens Christer Tornell nøyde seg med en åtter.

Han uttalte til gjengjeld at han fikk frysninger av både Knutson og dansingen.— Jeg fikk også en nær Broadway-opplevelse. Det var veldig bra, sa dommerkollega Karianne Stenersen Gulliksen, mens Trine Dehli Cleve sa at Knutson danset med stor innlevelse og at hun brukte føttene godt.

— Litt høye skuldre hadde du, men det er bare pirk. Well done! la hun til.

Nest best

Med 35 poeng ble Knutson og dansepartner Egor Filipenko for andre gang på rad nest høyest rangert av dommerne. Bare Kim-Daniel Sannes fra Hotell Cæsar og dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud fikk høyere score, med 38 poeng.

I forrige program fikk de 32 dommerpoeng, fire bak Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen.Mange mener at slow fox er den vanskeligste av alle dansene deltakerne skal igjennom, noe Knutson var enig i.

— Det var veldig gøy, men det er hæl og tå om hverandre hele tiden. Det gjelder å holde konstant flyt, og dette er den vanskeligste dansen, sa hun til TV 2. ## Martinsen gikk ut

Isabella Martinsen røk ut av konkurransen etter å ha tapt lørdagens duell Pål Anders Ullevålseter.

Åtte par står nå igjen i "Skal vi danse" etter at Rein Alexander måtte trekke seg tidligere i uka fordi han er utbrent. Han kom inn som Tom Nordlies erstatter bare to uker før premieren, etter at den tidligere Start-treneren ble syk og måtte kaste inn håndkleet for andre gang på tre år. Marianne Sandaker var dermed ute etter å ha mistet to dansepartnere på få uker.

Linda Johansen var første deltaker som røk ut i årets sesong av «Skal vi danse?». Det skjedde etter forrige helgs tango, der hun ikke fikk mer enn 15 poeng av dommerne, og ikke nok hjelp av seerne til å klatre på resultatlista. Dermed var eventyret over for henne og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.