– Jeg er helt tom nå. Jeg har ikke så mye å si, men jeg fikk vist verden hvor god jeg er. Det føles deilig, sier Meek til VG.

For det var en stor overraskelse at Emil Meek skulle slå Palhares under Venator-stevnet i Italia. Brasilianeren har fire seiere på rad, men tittelkampen mot norske Meek måtte han se seg slått i.

Til VG sier redaktør i MMA-revyen, Andreas Roaldsnes, at dette var et sjokkerende resultat.

— Rousimar Palhares har fire seirer på rad, og to av dem er mot tidligere tittelutfordrere i UFC. Dette er et helt utrolig øyeblikk, og det ser du også på reaksjonen til Emil og de norske fansene tilstede, sier han.

Ifølge VG gikk det et halvt minutt før brasilianeren kastet seg inn for å ta benet til Meek. Da gikk nordmannen rett i angrep og traff Palhared med albuer og slag. Da valgte dommeren å stoppe kampen.

Til NRK sier MMA-ekspert Torstein Sandaa-Johansen at dette er like stort som da Norge slo Brasil i VM i fotball i 1998. – Jeg sto i sofaen og ropte da kampen snudde og det gikk veien. Dette overgikk den største optimists forventninger. Emil beviste at han kan henge med de 10-15 beste i verden, sier han til NRK.