Mikaela Laurén (40) har signert en langsiktig avtale med Team Sauerland, det tidligere promotorselskapet til Cecilia Brækhus (34).

Den svenske bokseren står med 26 proffseirer og 3 nederlag. 11 av seirene er kommet på knockout.

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha signert for Team Sauerland, sier Laurén.

En kamp hun drømmer om er en omkamp mot Cecilia Brækhus, som forsvarte sine VM-belter i tyske Halle sist helg. Chris Namus ble slått enkelt, og nå jakter bergenseren en ny motstander.

– Vet at jeg kan slå henne

Det kan fort bli Laurén.

– Jeg vet at Sauerland kan skaffe meg de store kampene som jeg ønsker meg. Jeg ville elsket å få en ny kamp mot Cecilia Brækhus og en kamp mot Klara Svensson, sier hun i en pressemelding fra Sauerland.

Laurén har utfordret Brækhus en gang tidligere. De møttes i Rostock høsten 2010, og da ble Brækhus for sterk og vant på teknisk knockout (TKO) i sjuende runde.

– Da jeg møtte Cecilia sist var jeg bare en novise. Jeg hadde bare bokset seks kamper, men nå er jeg en bokser i verdensklasse. Jeg har gått 29 kamper og vet hva det dreier seg om. Og jeg vet at jeg kan slå Cecilia, spesielt med hjelp av Sauerland, sier kvinnen som holder WBCs VM-tittel i super weltervekt.

– Hun skal få juling

Cecilia Brækhus var endelig tilbake i Tyskland sist helg etter å ha vært ute med skade i 15 måneder. Etter kampen annonserte Brækhus at hun vil i ringen igjen så fort som mulig.

Og gjerne mot Laurén, som flere ganger den siste tiden har snakket om en Brækhus-kamp.

– Nå som jeg har fått ringrusten ut av kroppen, så spiller det ingen rolle hvor mye bedre Laurén har blitt. Jeg kommer til å plukke henne fra hverandre. Hun snakker seg til en dose juling, sa Brækhus til TV 2 søndag.

Brækhus står med 28 seirer på like mange forsøk.