Angriperen satte inn kampens første mål etter 20 minutter. En flott pasning fra Fernandinho sendte ham alene mot keeper. Etter et par dårlige berøringer trillet han enkelt ballen i mål.

Like etter doblet Brasil ledelsen da Semih Kaya satte ballen i eget mål. Og før lagene gikk til pause sto det 3-0 i Brasils favør. Willian ble målscorer etter å ha blitt spilt fri av Neymar.

Sistnevnte var også mannen bak den fjerde scoringen. Han driblet seg fri fra venstrekanten og trillet ballen lavt i nettmaskene. Brasil brukte anledningen til å teste ut et par spillere med lite landslagserfaring.

Etter VM på hjemmebane har Brasil spilt fem kamper. Det har gitt fem seirer og null baklengsmål. Med andre ord har Dunga fått en strålende start på sin annen periode som brasiliansk landslagssjef.