Dumpekandidaten klarte å bevare spenningen til det gjensto ti minutter av kampen i den franske hovedstaden, men sene mål av Blaise Matuidi og Javier Pastore sikret PSG seieren.

Fra før hadde David Luiz scoret på frispark i første omgang, mens Zlatan Ibrahimovic doblet ledelsen fra straffemerket halvtimen før slutt.

Etter 69 minutter skapte Yoann Touzghar ny spenning i kampen, men det ble med forsøket.

Med lørdagens seier har PSG 56 poeng, to mer enn Lyon som har én kamp til gode. De har en vanskelig bortekamp mot Montpellier søndag.

Anders Konradsen spilte hele kampen da Rennes slo bunnlaget Metz 1-0 lørdag. Paul-Georges Ntep de Madiba ble matchvinner etter 20 minutter.

Ellers tok Monaco en overbevisende borteseier med 3-1 mot E. Thonon Gaillard, mens Bordeaux fortsatt er med i kampen om en plass i Europa etter 2-1 borte mot Caen. Også Bastia og Reims vant lørdag. De slo henholdsvis Nice 2-1 og Nantes 3-1. (©NTB)