Omtrent 150 bidrag i form av bilder og videoer har kommet inn, og folk har virkelig lagt seg i bresjen og vært kreative.

Mageplask, stup, reke, bombe og alskens måter og komme seg i vannet på har blitt testet ut, i håp om å kreve prisen som vinner av Hele Sørlandet stuper 2014. Tirsdag vil det blir trukket ut finalister, og av dem er det dere lesere som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien: en privat filmvisning i Kristiansand kinos luksussal.

Under får du en tilfeldig samling av noen av videoene som er kommet inn. Og du har fortsatt ut morgendagen — tirsdag 5. august - til å komme med ditt.

Slik deltar du

Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien:

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Her kan du se alle videoene som kommer inn, samt et knippe kjendisers bidrag til konkurransen.