Kristiansand: — Vi ønsker å være positive til at publikum skal rekke begge deler, forklarer Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.

Starts kamp kunne ikke flyttes siden alle eliteseriekamper i de to siste serierundene skal spilles klokka 18 uansett.

— Derfor tok vi kontakt med Byåsen, først for å få den flyttet til lørdag, men det lot seg ikke gjøre. Klokka 16 er ikke et ideelt kamptidspunkt når vi konkurrer med både søndagsmiddag og helgeturer, men dette kommer likevel garantert til å gi oss flere tilskuere enn om vi hadde spilt samtidig med Start. Vi tror det kommer 1500 tilskuere, kanskje enda flere, sier Marcussen foran kampen som kan gi en pekepinn på om Vipers blir et topplag i år.

Marcussen har ikke vært i dialog med Start, men fotballklubben på Sparebanken Sør Arena er likevel takknemlige for at Vipers har tatt grep.

— Jeg vil med dette sende en stor takk til Vipers. Dette gir en fantatisk idrettssøndag på Sørlandet, og flyttingen vil gavne både Start og Vipers, sier Even Øgrey Bransdal, administrerende direktør i Start.

Hvis ikke Start slår Molde søndag, er de avhengig av hjelp fra Viking dersom sørlendingene skal snyte Mjøndalen for kvalik.