START-TROMSØ 3-1

KRISTIANSAND (iTromsø): Mens Lekström hadde en mareritt-dag, hadde Opdal en fantastisk dag på jobben.

— Det er helt ekstremt å se på. Hvis ikke Opdal får ti på børsen, skjønner jeg ikke hva man bruker det til, sier Steinar Nilsen til iTromsø.

Åtte sjanser – ett mål

Fra benken så han et Tromsø-lag som skapte sjanse etter sjanse, men kun Ondrasek klarte å overliste Opdal etter 31 minutter. Ifølge iTromsøs statistikk skapte «Gutan» åtte sjanser.

— Det var veldig gøy å stå bakerst og holde laget inne i kampen. Det gir en veldig god følelse, sier Opdal til iTromsø.

I motsatt ende gjorde Lekström to tabber, slapp in to mål og ble byttet ut etter 27 minutter.

— Jeg synes selvfølgelig synd på ham. Det er aldri hyggelig å se slikt, og det er veldig kjedelig å se at han er uheldig, sier Opdal.

Starts keeper Håkon Opdal holdt buret rent mot Tromsø og burde ifølge TIL-trenerne ha 10 på børsen. Foto: Tor Erik Schrøder, NTB scanpix

Starts keeper legger også til:— Det er bra for oss, og tabbene er en del av gamet, sier han.

- Tungt for alle

Simen Wangberg sto ved siden av stolpen da ballen suste i mål via stanga på 1-0. — Benny var uheldig, og det kan skje. Det er tungt for alle, uansett om man er keeper eller angrepsspiller. Det er kjedelig at det skjer på en slik måte, men vi vet at Benny takler dette, sier Simen Wangberg til iTromsø.

— Ikke misnøye

Laget vant sjansestatistikken, og uten Håkon Opdal i storform hadde Tromsø vunnet kampen.

— 3-1 er veldig ufortjent. At vi gjør en bra kamp er mager trøst nå, sier Wangberg.

- Har det vært misnøye i spillergruppa med Lekström?

— Nei, overhodet ikke. Vi står sammen som et lag og tar vare på de som tar feil. Alle gjør feil, men det vises bedre når en keeper gjør det. Vi henger ikke ut spillere, vi må stå samlet, sier Tromsøs kaptein.

Gjermund Åsen er enig med sin kaptein.

— For min del følger jeg at tabbene gir laget revansjelyst. Vi som lag responderer veldig bra på det, og kan gå til pause med 2-2 om vi setter sjansene, sier Åsen.