KRISTIANSAND (fvn.no): — Det har blitt noen scoringer, så det hjelper på selvtilliten. Det er gøy å score mål, sier Sigurdsen.

Mot Jerv 2 på mandag, satte han inn tre mål. I kampen før, mot Donn, ble det fire nettkjenninger.

— Jeg har lyst å ta med meg selvtilliten inn på A-laget, og bidra her i eliteserien, sier Sigurdsen, som ble fullverdig medlem av A-stallen i vår.

Denne sesongen har han startet tre kamper og fått åtte innhopp. Han venter fortsatt på sitt første eliteseriemål.

— Jeg har møtte mange gode midtstoppere i de kampene jeg startet, og det var veldig vanskelig. Spillet vårt har bedret seg, og jeg vet ikke om det hadde vært lettere å få startet noen kamper nå, sier Sigurdsen.

Lasse Sigurdsen (t.v.) har vært involvert i 11 av Starts kamper denne sesongen. Her depper han etter tapet mot Brann i Bergen. Foto: Marit Hommedal NTB/Scanpix

— Veldig pigg

- Hva kan du bidra med for A-laget?

— Jeg må gjøre det jeg har gjort for andrelaget, score mål og true bakrommet, sier Sigurdsen.

Start-trener Steinar Pedersen liker det han ser av Flekkerøy-gutten nå.

— Lasse har vært veldig pigg, ikke bare i Start 2-kampene, men også på trening i det siste. Du ser at positive opplevelser gjør noe med guttene. Det er kjempebra, sier han.

- Banker han litt på døra igjen med tanke på spilletid i eliteserien?

— Du må ha et litt lengre perspektiv på det. Han hadde et langt skadeavbrekk i fjor, og har jobbet seg veldig bra tilbake igjen. Han fikk noen muligheter i eliteserien innledningsvis, så har han gradvis vært i trening over lengre tid, og kommer mer og mer, sier Pedersen.

Start-trener Steinar Pedersen.

Skryter av andrelaget

Han var selv til stede da Start 2 banket Jerv 2 7-1 mandag.

— Spesielt med de målene på Jerv 2, så viser Lasse at han har gjennombruddskraft og gode avslutninger på de situasjonene han kommer opp i. Det var veldig bra å se hvordan alle som var på banen håndterte kampen mot Jerv 2, sier Pedersen.

Start 2 klatret opp på trygg plass etter seieren i Grimstad. De fire beste i avdelingen holder plassen, samt de åtte beste femmerlagene i 3. divisjonsavdelingene.