Espen Knudsen har skrevet under på en ny toårskontrakt med Jerv. Det melder Grimstad-klubben i en pressemelding.

— Dette er svært gledelig for alle oss med gult og blått hjerte. Han er talentfull og god spiller - som har levert strålende sesonger i Jerv-drakta, skriver klubben.

Knudsen har denne sesongen spilt 22 kamper fra start for Jerv. Knudsen spiller både midtstopper og back.

LES OGSÅ:

Spilte 19 kamper i eliteserien

Knudsen gikk fra Start til Jerv i 2011 . Han fikk totalt 19 eliteseriekamper i Kristiansand.

Forsvarsspilleren er en av fire nøkkelspillere som har skrevet ny kontrakt med suksesslaget de siste månedene.

Andreas Hagen, Kristoffer Tønnesen og Øyvind Knutsen har alle bundet seg til lengre kontrakter med Jerv.

Samtidig er det flere nøkkelspillere uten kontrakt før neste sesong. Glenn Andersen, Nils Petter Andersen, Alexander Lind, Tonny Brochmann, Joachim Edvardsen og Dejan Corovic er uten kontrakt etter denne sesongen.

LES OGSÅ:

Andersen positiv til nytt år i Jerv

— Jeg har lyst til å se hva som er mulig, og ønsker å spille på høyest mulig nivå. Jeg har lyst til å vente med å ta en avgjørelse rundt egen fremtid til etter sesongen, sa Brochmann til Fædrelandsvennen tidligere denne måneden.

Dansken har vært Jervs kanskje beste utespiller i år. En annen som har prestert meget godt er veteranstopper Glenn Andersen.

— Så lenge jeg synes det er gøy å spille fotball så er det klart at jeg blir fristet til mer. Jeg har ingen skader og sliter ikke med noe som helst. I tillegg trener vi mer på anstendige tider når det gjelder familie og diverse. Det blir mer og mer profesjonelt i Jerv. Det er gøy å være i Jerv uansett når det går så bra som det gjør, sa Andersen til Agderposten for noen uker siden.

Jerv ligger på tredje plass i 1.divisjon med fire runder igjen å spille. Laget møter Bryne på Levermyr søndag klokken 15.00.