— Vi skal ut og vise at vi er et bedre lag enn Sandefjord. Jeg tror ikke det blir noen pen kamp, for det står mye på spill for begge lag, sier Christensen.

Sandefjord kunne ha meldt seg på i kampen om overlevelse i eliteserien med seier mot Aalesund i forrige serierunde, men kastet bort de tre poengene mot slutten av kampen.

Lars Bohinens menn har 13 poeng når det gjenstår fire kamper. Start har 21, og kan ta et stort steg mot fornyet plass med sier lørdag.

— Det blir en krigekamp, og vi skal kjempe for å overleve, sier dansken.

- Sandefjord har allerede begynt å tenke på neste sesong. Er det en fordel for dere?

— Det vet jeg ikke, men det kan ta bort en del av presset for klubben og spillerne. Jeg tror ikke det har noen stor betydning, sier Christensen.

Kan straffe Sandefjord

Sandefjord har kjørt en 3-5-2-formasjon denne sesongen, og etterlater seg mye rom på kantene som Start kan utnytte.

— Det er noe vi har hatt fokus på denne uka, sier Christensen.

Måten lørdagens motstander spiller på passer også Espen Børufsen godt.

— De spiller med en treer bak, så jeg vil tro at det vil være litt rom på kantene. Det har i hvert fall jeg planer om å utnytte. Det er sånn sett en kamp som kan passe meg ganske bra, for det er de kampene jeg liker, sier Børufsen.

Mange tror kanskje at Sandefjord borte er den letteste kampen for Start i sesongavslutningen, i og med at laget fra hvalfangerbyen nærmest er klar for 1. divisjon allerede.

— Jeg tror ikke det blir noen lett kamp i det hele tatt. Jeg har vært i situasjonen vi er i, og jeg har vært i situasjonen Sandefjord er i. Så lenge det er et håp om å overleve, så gjør man alt man kan for å gjøre det, sier Børufsen.

Spent Borgersen

Sandefjord-trener Lars Bohinen har fått en del kritikk for å ha stått last og brast ved sin 3-5-2-formasjon og ballbesittende stil denne sesongen.

— Jeg synes det er veldig ok at folk gjør ting på forskjellige måter. Det er ikke noen fasit i dette. Jeg har troen på at det må velges en vei, og så må du være dyktig til å dyrke det. Det skal bli spennende å se Sandefjord, og hvor langt de har kommet i den måten de jobber på, sier Start-trener Bård Borgersen.

Han forsvarer Bohinens vegring mot å endre ting.

— Det vitner om at man har tro på det man driver med, og at man er sterk i den troen, sier Borgersen.