— Det blir bra. Forhåpentlig blir det mer spilletid i Start enn i Molde, sier Hollingen til Fædrelandsvennen.

Torsdag ble det avklart at Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen lånes ut fra Molde til Start. De to skal spille hele 2015-sesongen for Kristiansand-klubben, opplyser medieansvarlig i Molde Fotballklubb, Per Lianes, i en pressemelding.

— For Moldes trener Tor Ole Skullerud er det en uttalt målsetting at flest mulig av talentene får Tippeliga-erfaring, og ettersom konkurransen i Molde er usedvanlig hard for tiden, er det riktig at noen av Moldes talenter nå får prøve seg i andre Tippeliga-klubber gjennom utlån, skriver Lianes.

De to Molde-spillerne trente med Start i forrige uke, og fikk sjansen i treningskampen mot Bodø/Glimt søndag. Både Rindarøy og Hollingen gjorde en god figur. Førstnevnte scoret ett mål og serverte tre målgivende pasninger, mens Hollingen viste seg som en ballsikker midtbanespiller.

Landet i Bergen

Siden har klubbene forhandlet om en overgang for duoen. Nå er avtalene sprikret. Det er snakk om ett års utlån for begge, med mulighet å gå tilbake til Molde når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren.

Rindarøy og Hollingen skulle egentlig har vært på plass allerede, men de er forsinket på grunn av snøværet.

— Vi har landet i Bergen, og venter på ny beskjed om veien videre. Det blir nok mye venting, sa Hollingen tidligere torsdag.

— Håper alltid på gode nyheter

Start ville ikke si så mye om de to nye spillerne tidligere torsdag.

— Jeg håper alltid på gode nyheter. Nå får vi ta en ting av gangen, så får vi offentliggjøre ting når det er klart, sa Mjelde, som kan miste både Bismark Acosta og Alejandro Castro denne uka.

De to costaricanerne er på vei til Brann.

— Det er en hårfin balansegang for tiden med å balansere klubbens økonomi, og ha et sportslig attraktivt lag. Det er det siste jeg jobber mest for, men jeg har respekt for at andre jobber for å få det økonomiske i hop, sier Mjelde.