— Det er altfor mye nå. Det er uheldig at vi plutselig skulle få så mye, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Mot Fløy onsdag var det en hel haug med spillere på skadelisten. Mange av dem sentrale spillere.

Jon Hodnemyr, Jesper Mathisen, Espen Hoff, Espen Børufsen, Håkon Opdal, Eirik Wichne, Lasse Sigurdsen og Adi Markovic, de tre siste i toppspillergruppen, stod over på grunn av skade. Kristoffer Ajer ble friskmeldt tirsdag, men sto over treningskampen. I tillegg pådro trolig Rolf Daniel Vikstøl seg en strekk i løpet av oppgjøret.

Hoff frykter strekk

Tar vi med at Bismark Acosta og Alejandro Castro er på vei til Brann er det tynt i Start-rekkene. Søndag venter Viking i generalprøven på Viking stadion. Tirsdag etter påske, 7 april, er det seriestart borte mot Lillestrøm.

— Vi får se hvem vi får klare til kampen på søndag mot Viking. De eneste som per nå er uaktuelle er Espen Hoff og Jesper Mathisen, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

— Jeg skal ta en MR senere denne uken, så får vi se hva det er. Jeg frykter det er en strekk, sier Espen Hoff, som har vondt helt øverst i låret. Han fikk den da han skulle slå en corner på trening lørdag.

Duo på vei

— Det er fryktlige synd for Espen, som har hatt en meget god vinter, sier Mjelde.

Alt er ikke bare bekmørkt på Sør Arena. Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, ankommer Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen Kristiansand i dag for å skrive under for klubben. Duoen kommer trolig på ett års utlån fra Molde.