KRISTIANSAND: — Jeg regner med at Ronny er trener når jeg drar dit, sier Kristoffer Ajer (18).

Celtic-trener Ronny Deila er i hardt vær etter FA Cup-exiten mot erkerival Rangers søndag.

TV 2 erfarte mandag kveld at nordmannen er ferdig i Glasgow-klubben etter sesongen. Det tror ikke Ajer, som signerte for Celtic 17. februar – og slutter seg til troppen i sommer.

Ikke avhengig av Deila

— Jeg har hatt en god dialog med Ronny hele veien, og han sa før jeg signerte at jeg ville bli satset på. Jeg tenker at det samme gjelder nå også, sier Ajer, som ikke føler seg avhengig av at Deila må være trener i Celtic.

— Det er akkurat som samme som gjelder om det er Ronny eller en annen trener jeg spiller under; for å få spilletid må jeg prestere, forklarer Start-spilleren, som søndag «feiret» 18-årsdagen sin med å tape 0-3 borte mot Odd.

Vil hjelpe

En ting Ajer er klar på at blir lettere med å ha en norsk trener, i tillegg nordmenn i støtteapparatet, er at man kommer raskere inn i gruppa.

— Det vil hjelpe, men jeg vil fortsatt ha en norsk lagkamerat i Stefan Johansen – og en svensk i Mikael Lustig (tidligere Rosenborg-spiller).

— Men jeg har allerede trent med gruppa, og det er en flott spillergruppe, så jeg tror det skal gå bra uansett hvem som leder laget, sier 18-åringen fra Rælingen.