— Ifølge agenten min, så ønsker Sandnes Ulf meg. Jeg er positiv, men jeg må bare se hva Start ønsker først, sier den islandske sisteskansen.

Det skal også være interesse fra to klubber i Sverige for 25-åringen, som kun har spilt én eliteseriekamp for Start denne sesongen.

- Hvordan blir det å eventuelt spille i 1. divisjon?

— Nivået er ok. Det er mange gode lag, og Sandnes Ulf kjemper for å rykke opp. Det er bedre enn å sitte på benken for Start, og stå i mål for andrelaget i 3. divisjon, sier Jónsson.

Viktig kamp i september

Keeperen ble ikke tatt ut i troppen til Island i den forrige EM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia 12. juni.

— Mitt første mål er å vinne tilbake plassen på landslaget, og det er noe jeg tenker mye på. Neste kamp er i september (borte mot Nederland, red.anm.), og dersom jeg sitter på benken hele sesongen, er det tvilsomt at jeg blir tatt ut til den kampen, sier Jónsson.

Han var ikke så mye om laget som kan bli hans arbeidsgiver i siste halvdel av sesongen.

— Sandnes Ulf viste også interesse for meg i vinter, før jeg gikk til Start. Arnór Ingvi Traustason, som er en venn av meg, spilte der for tre år siden. Jeg kjenner også Hannes Halldorsson godt. Begge sier fine ting om klubben, sier Jónsson.

God Opdal

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, vil ikke kommentere interessen fra Sandnes Ulf.

— Vi kommenterer ikke enkeltspillere, sier han.

Jónsson signaliserte allerede i midten av juni at han ønsket å bli leid ut.

— Vi har to keepere som vi er veldig gode. Det er naturlig at det har blitt mindre spilletid på Ingvar når Håkon Opdal har stått som han har gjort, og vært en av våre viktigste spillere. Utover det har jeg ikke så mye å si, sier Øgrey Brandsdal.

- Har det kommet en henvendelse fra Sandnes Ulf?

— Det har jeg ingen kommentar til, sier Øgrey Brandsdal.