• Vi synes at det er viktig å premiere de som ligger nærmest A-laget. Det har svingt litt av ham i vinter og vår, men han er i fin utvikling nå, og derfor fortjener han muligheten, sier Mjelde til Fædrelandsvennen.

Wichne kom til Start fra Mandalskameratene før årets sesong. Nå får han sjansen i sin første A-tropp.

  • Det kom litt overraskende på meg, men det er gøy. Jeg har hatt en fin periode i det siste, sier Wichne, som er enig i at prestasjonene hans har vært variable etter overgangen.

- Veldig motiverende

  • Det er et nytt sted som jeg må tilpasse meg, det er nye spillere jeg må bli kjent med, og det er et veldig mye høyere nivå, sier Wichne.

Han tør ikke å håpe på spilletid allerede mot Vålerenga.

  • Sjansen er nok liten for det, men det bryr meg egentlig ikke så mye. Å få være med i en A-tropp er veldig motiverende, og får meg bare til å ville trene enda mer, sier Wichne.

Hollingen ute

17-åringen er en del av toppspillergruppa til Start, sammen med Lasse Sigurdsen, Erlend Segberg og Adi Markovic.

  • Segberg hadde nok også vært med mot Vålerenga, dersom han ikke hadde vært på landslagssamling, sier Mjelde.

Espen Hoff er ute med karantene fredag. I tillegg er Andreas Hollingen uaktuell.

  • Andreas sliter med baksiden av låret. Han strekte seg litt på mandagstreningen, så vi vil ikke ta noen sjanser med ham. Mest sannsynlig er han klar til Rosenborg-kampen på torsdag, sier Mjelde.

Sannsynlig Start-lag (4-4-1-1): Håkon Opdal – Ole Martin Rindarøy, Michael Christensen, Alex De John, Rolf Daniel Vikstøl – Emil Dahle, Kristoffer Ajer, Gudmundur Kristjansson, Espen Børufsen – Solomon Owello – Matthias Vilhjalmsson.