— Det var en bra avslutning fra relativt rett foran mål. Jeg planla å holde den, men så måtte jeg bare kaste den ut igjen og falle inn i mål selv, forklarer Start-keeper Håkon Opdal.

Fire minutter på overtid, to minutter etter Espen Hoffs 2-1-scoring, reddet Håkon Opdal seieren for Start. Etter et innlegg fra høyre steg Pål Kirkevold til værs og headet ballen mot mål. Håkon Opdal kastet seg bakover mot sin høyre stolpe og fikk begge hendene på ballen, og kastet den ut igjen. Matthias Vilhjalmsson beinet returen ut til corner.

- Veldig deilig

Og rett etter corneren gikk sluttsignalet.

— Det var veldig deilig. Det viser at vi har troen på det vi holder på med, at vi står på til slutt. Sterkt at vi klarte å snu til tre poeng, sier Opdal.

Ti minutter før slutt var det bortelagets Alexander Gabrielsen som var kampens foreløpig eneste målscorer. Da var det en håndfull av tilskuerne som hadde fått nok, og reiste seg fra setet sitt. Det skulle de ikke gjort.

Hoff x 2

Med sju minutter igjen på klokken utlignet Espen Hoff, og samme mann var frempå to minutter på overtid og sørget for at alle poengene ble igjen på Sparebanken Sør Arena.

— Det var en fantastisk følelse. Særlig var jeg fornøyd med utligningen, for da visste jeg vi hadde nok tid til å snu det. På det andre målet var jeg oppe og feiret sammen med de andre – det er nesten 100 meter hver vei. Det sier litt om hvor glad jeg ble, smiler Opdal.

— Det er helt klart at Hoff har øvd på akkurat den avslutningen. Målene hans var jo helt like, sier Start-kaptein Gudmundur Kristjansson, og sender et lite blikk i retning Hoff som står et par meter unna.