Aodhan Quinn har spilt i Lousville City i National Soccer League (NLS) de siste to årene. Start jakter midtbanespiller og skal finsikte 24-åringen.

— Det er en sentral midtbanespiller vi har fått anbefalt, sier Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.

LES OGSÅ:

24-åringen, som ankommer 4.desember, skal være en ballsikker venstrebeint spiller med god dødballfot. Han har blitt brukt både som offensiv og defensiv midtbanespiller i USA. Quinn har spilt for både Orlando City og senest Louisville City i National Soccer League (NLS), som regnes som et nivå under Major Soccer League (MLS) i USA – som ikke har opp— og nedrykk i sine ligaer. Quinn er sønn av tidligere landslagsspiller for USA, Brian Quinn, som også var innom Everton i England.

LES OGSÅ:

Har hentet flere lokale

Start har uttalt at de trolig skal hente to spillere til før neste seong – en midtbanegeneral og en kantspiller. Fra før er Thomas Zernichow, Benjamin Boujar og Simon Larsen hentet.

LES OGSÅ:

Av de som var i stallen i 2016 er Dulee Johnson, Robert Sandnes, Alex de John og Espen Hoff (lagt opp) definitiv ferdige i klubben. Chidiebere Nwakali er ønsket med videre, men det er trolig lite aktuelt for Manchester City eller spilleren selv å spille i norsk 1.divisjon. Uduak Idemokon, som har vært skadet nesten hele sesongen, går også ut av kontrakt, men den 21-år gamle lynhurtige spissen møter antakelig opp igjen når treningen starter opp igjen mandag etter to og en halv ukes ferie.

Skal trolig spille mot Arendal og Jerv i Sørlandshallen

— Uduaks situasjon er foreløpig litt uavklart. Vi har lyst til å ha ham med i sesongoppkjøringen og ser et potensiale hos ham. Vi har hatt en dialog med han og agenten. Den fortsetter vi, sier Even Øgrey Brandsdal, som gir spillerne julefri i midten av desember før Start-spillerne samles igjen i januar.

Da venter følgende program:

Fredag 27. januar: Start - Vindbjart

Helga 3.-5. februar. Trolig treningskamper mot Arendal og Jerv.

Lørdag 11. februar: Viking - Start

Fredag 17. februar: Mjøndalen - Start

21-28. februar: La Manga. Motstandere er ikke klare

Fredag 10. mars: Start - Sandnes Ulf

Fredag 17. mars: Start - Jerv

Lørdag 25. mars: Odd - Start

Søndag 2. april. Seriestart