Bård Borgersen har vegret seg mot å gjøre store endringer på Start-laget, selv om verken spillestil, formasjon, eller hans utvalgte spillere har fungert nevneverdig bra i de seks kampene han har hatt hovedtreneransvaret etter at Mons Ivar Mjelde forlot klubben.

Det har blitt tre tap mot Sarpsborg 08, Rosenborg og Sandefjord, og tre uavgjorte kamper mot Lillestrøm, Vålerenga og i skjebnekampen mot Mjøndalen.

Før møtet med sølvjagende Stabæk ligger Start på kvalifisering, ett poeng bak Tromsø på sikker plass, og ett poeng foran Mjøndalen på nedrykk.

Nå gir Fædrelandsvennen leserne til å sette opp det laget de ønsker skal få sjansen søndag. Mot Stabæk ser alle spillerne ut til å være tilgjengelig. Det eneste usikkerhetsmomentet er Robert Sandnes, som sliter med en skade i foten og har trent alternativt de siste ukene.

Sett opp ditt lag i vinduet over, og plasser spillerne i den posisjonen og i den formasjonen du ønsker. Mot slutten av uka vil vi presentere folkets lag i Fædrelandsvennen, og presentere det for hovedtrener Bård Borgersen.