— Jeg tror det er veldig gunstig å møte Stabæk nå. På sitt beste har de vært fantastiske, men nå ser det ut til at de har dabbet litt av, etter at de røk ut av gullkampen, sier Stokkelien.

Stabæk tapte 1-2 borte mot Viking i forrige serierunde, og ligger på tredjeplass i eliteserien før de to siste rundene. Laget er a poeng med Strømsgodset med sine 53 poeng, men er bak på målforskjellen.

— Det er godt mulig for oss å få et godt resultat på Nadderud. De har et bra lag, men det er absolutt mulig å straffe dem, sier Stokkelien, og understreker at begge lag trener poeng søndag.

— Så det kan bli en underholdende kamp, sier Stokkelien.

Har gode minner

Han spilte for Stabæk i to sesonger, og scoret blant annet 17 ganger da laget rykket opp til eliteserien i 2013. — Hvordan blir det for deg å returnere til Nadderud?

— Det blir spesielt. Jeg hadde noen fantastiske minner der, spesielt i opprykksesongen, med opprykk i siste serierunde. Det er et av de gøyeste minnene fra fotballkarrieren min, faktisk. Jeg hadde en veldig fin tid i Stabæk, sier Stokkelien.

- Interessant å se på Stabæk

Trener Bård Borgersen vil ikke bruke så mye energi på om andre lag er i kjempeslag eller ikke.

— Vi skal nå møte Stabæk, og vi har tro på at vi kan dra dit og gjøre en god figur, sier han.

- Hva synes du om det de viste mot Viking?

— Jeg synes det er interessant å se på Stabæk, for de er veldig tydelige på hva de ønsker å få til. Det synes jeg er litt kjekt. Og så ble de litt for statiske, og det gikk litt for sent i den kampen der, slik at de fikk en del brudd på seg sentralt, sier Borgersen.

- Skal ta tak i det

Stabæk-trener Bob Bradley var skuffet over laget etter forrige kampt mot Viking. Til lokalavisen Budstikka uttalte amerikaneren følgende;

— Jeg så ikke det samme laget i dag som vi har sett resten av sesongen. Vi skal ta tak i det og finne en måte og få poeng i de siste to kampene.

Laget fra Bærum manglet blant annet Muhammed Keita og Birger Meling mot Viking. I tillegg måtte Nicolai Næss ut med skade etter 60 minutters spill. Både Keita og Næss skal rekke oppgjøret mot Start.