KRISTIANSAND (fvn.no): — Det er stor kontrast, men jeg skal omstille meg, og gjøre så godt jeg kan, sier Sigurdsen til Fædrelandsvennen.

Flekkerøy-gutten kom inn som innbytter etter 82 minutter mot Haugesund søndag. Han brukte bare 54 sekunder på å sette inn kampens eneste mål, hans første noensinne i eliteserien.

Mandag var han på Sparebanken Sør Arena, og var med da resten av laget restituerte. Klokka 19.00 i kveld starter han på topp da Start 2 møter Vigør i en viktig kamp i 3. divisjon.

— Jeg skal prøve å sette et par scoringer igjen, sier Sigurdsen, som har bøttet inn mål for rekruttlaget de siste kampene.

Koste seg med Fotballkveld

— Hva tenker du om det som skjedde søndag?

— Det var veldig spesielt. Jeg satt hjemme og så målet om og om igjen på Fotballkveld. Det var gøy, og jeg har fått mange fine tilbakemeldinger, sier Sigurdsen.

— Hvordan blir resten av uka, tror du?

— Det er først kamp mot Vigør, så tror jeg uka blir ganskebra, med god stemning. Det skal vi ta med oss inn mot neste kamp mot Viking, sier Sigurdsen.

Det gjenstår fem kamper av sesongen. 19-åringen tror det blir mer jubel for sørlendingene i sesongavslutningen.

Målscorer Lasse Sigurdsen og Jens Kristian Skogmo takker fansen etter kampen. Foto: NTB scanpix

Stolt pappa

— Vi kan vinne flere kamper, det håper jeg i hvert fall, sier Sigurdsen, som er sønn av tidligere Start-spiss Ivar Sigurdsen.

Han skrev følgende på Facebook søndag kveld;

"Fantastisk scoring og seier! Lov å være litt stolt nå!"

— Hele familien var stolt av meg etter kampen, og det betyr mye for meg, sier Sigurdsen.

Det er ikke bare Sigurdsen fra A-stallen som skal i aksjon for Start 2 i kveld. Bård Borgersen får også med seg Gudmundur Kristjansson, Jibril Bojang og Espen Hoff.