— Jeg føler det har gått veldig bra, selv om det var surt å få mål mot seg fem minutter på overtid i går, sier forsvarsspiller John Olav Norheim til Fædrelandsvennen.

20-åringen fra Flekkerøy har fått begrenset spilletid på Starts A-lag og står med fire små innhopp i eliteserien i år. Derfor takket han ja da muligheten for å gå på lån til Nest Sotra, et av bunnlagene i 1. divisjon, dukket opp.

Har kontrakt med Start ut 2016

— Det var nødvendig. Derfor var det ikke så vanskelig valg, sier lysluggen som trives best i midtforsvaret eller som defensiv midtbanespiller.

I de to første kampene var han med å holde nullen for Nest Sotra. I sin tredje kamp, mot Hønefoss søndag, så han lenge ut til å bli den store helten etter å ha snudd kampen med to mål på fem minutter i 2.omgang. Kampen endte til slutt 2-2 etter at Hønefoss scoret fem minutter på overtid.

— Det var utrolig bittert, sier Norheim, som har kontrakt med Start også neste år.

Ligger nest sist

Da håper han å få mer tillit.

— Det har ikke vært helt optimalt slik det har vært, man føler kanskje man har fortjent mer spilletid. Men det er slik det er, sier Norheim, som håper et trenerbytte i Start kan føre til mer spilletid neste år.

Men først skal han prøve å redde plassen i 1.divisjon for bergensklubben Nest Sotra, som for øyeblikket ligger nest sist.

— Vi har fire poeng opp til sikker plass. Dette skal vi klare, sier Norheim.