21-åringen ble hentet til Start etter at Matthias Vilhjalmsson ble solgt til Rosenborg, men nigerianeren venter fortsatt på debuten sin i eliteserien.

Søndag satt han samtlige 90 minutter på benken da Start tapte 1-3 borte mot Sarpsborg 08. Mandag var det Start 2-kamp mot Tollnes i 3.-divisjon, og da viste Ikenna noe av det som bor i ham. Spissen scoret begge Starts mål i 2-1-seieren på Sparebanken Sør Arena.

• Det blir spennende å se utviklingen hans de neste ukene for det er ingen tvil om at han er i fremgang, sier Start 2-trener Øyvind Dalseth til Starts hjemmeside.

1-0-målet kom da Ikenna ble spilt alene mot keeper mot slutten av første omgang. Det andre kom etter pause da Ikenna lirket ballen inn i hjørnet fra skrått hold etter en pasning fra Mathias Rasmussen.

Tollnes reduserte på overtid, og dermed endte kampen 2-1 til vertene. Start 2 ligger på en fjerdeplass i 3. divisjon avd. 5 med sine 39 poeng. Pors leder avdelingen med sine 47 poeng etter 20 av 26 serierunder.