BERGEN: — Det kan se sånn ut, men vi har ikke fått noe lag ennå, sier Salvesen.

På fredagens korte formasjonsøkt ble han drillet på topp, med nigerianske Chidiebere Nwakali like bak.

— Det er deilig å ha gjort det bra i det siste, og jeg håper det fortsetter, sier Salvesen.

Unggutten scoret 2-2-målet i forrige seriekamp mot Strømsgodset. Han fulgte opp med å score i cupkampen mot Sandnes Ulf sist.

Revansjelyst

— Hva tror du om mulighetene mot Brann?

— De skal absolutt være til stede. Vi har spilt mye på gress i det siste, så det skal ikke være noe problem. Vi må få alle på tå hev, og trykke til, så tror jeg det kan bli bra. Vi hadde et god opplevelse mot Strømsgodset, og det tar vi med oss. Og så tar vi med oss en veldig revansjelyst fra Sandnes, sier Salvesen.

Steinar Pedersen drillet følgende lag fredag (4-4-2): Håkon Opdal - Alex De John, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad - Robert Sandnes, Gudmundur Kristjansson, Kristoffer Ajer, Espen Børufsen - Chidiebere Nwakali, Lars-Jørgen Salvesen.

Over 10.000?

— Hvordan skal dere ryste Brann?

— Det er en kamp folk bør glede seg til. Det å komme til Bergen, med masse folk på tribunen, er en av de gøyeste kampene i året. Det å glede seg til kamp, er en viktig følelse å kjenne på. Og så skal vi matche Brann på det de har vært gode på til nå. De er direkte i stilen sin, og veldig disiplinerte i den defensive strukturen sin, og så har de et veldig trykk i duellspillet sitt, sier Pedersen.