Torsdag slo Molde til med en sterk 2-1-seier borte mot Celtic på bortebane, og tok seg videre til sluttspillet av Europa League. De er ubeseiret på sine fire kamper i gruppespillet, etter seier mot Fenerbahçe og uavgjort mot Ajax.

I seriespillet står laget fra Møre og Romsdal med fire strake seiere før møtet med Start på Sparebanken Sør Arena søndag.

Hvem mener du var best?

— Det Molde viste mot Celtic var ikke så veldig overraskende, men samtidig er jeg imponert, og jeg må ta av meg hatten for det Molde får til nå. De har vært formlaget den siste perioden, og representerer Norge flott i Europa. Det er veldig bra, sier Borgersen.

Rolf Daniel Vikstøl fikk også med seg det som skjedde på tv-skjermen torsdag kveld.

— Molde har et bra lag. Jeg synes Celtic var fryktelig dårlig til tider, men det er en stor prestasjon å slå de borte, sier Starts kaptein.

Molde-spillerne jubler etter bragden i Glasgow. Foto: Erik Birkeland

— Skal utnytte svakhetene deresHåkon Opdal understreker at Start-spillerne er klare på at de møter et godt lag søndag.

— Vi skal være obs på hva de er gode på, vi skal forsvare oss godt, og så skal vi utnytte svakhetene deres. For svakheter har alle lag, sier han.

- Forventer du å få mye å gjøre søndag?

— Jeg forbereder meg på vanlig måte, det gjør vi som lag også, sier Opdal, som mener det blir viktig for Start å stå godt imot defensivt mot Molde.

— Vi må gjøre det vanskelig for dem, og så må vi ta muligheten de gangene det er gunstig, sier sisteskansen.

Tapte 1-8 mot Molde

Molde kommer trolig til å hvile flere nøkkelspillere søndag, men er uansett favoritter i oppgjøre mot Start.

— Men det er ikke umulig å slå Molde, de har ikke vært så gode i år, sier Vikstøl.

- Har de fått seg et løft under Solskjær?

— Det kan se sånn ut. Spillerne ser virkelig ut til å ville vise seg fram, og de har vært veldig gode siden han kom. Likevel tror jeg det skal være mulig å slå de, sier Vikstøl, som fikk sin debut i eliteserien mot nettopp Molde i 2009. Da tapte Start 1-8 på bortebane.

— Vi lå under 0-5 da jeg kom inn etter pause. Det var stort for meg å debutere i eliteserien, og når man ligger under så mye var det ikke noe press heller.