— Jeg har ikke noen kommentar til det møtet vi har hatt. Vi har en tett dialog med Ajer og Tore Pedersen, som er hans agent, sier Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.

Etter 0-4-tapet mot Odd i kveld gikk han i møte med Kristoffer Ajer og tidligere landslagsstopper Tore Pedersen, som er Ajers agent. Brandsdal bekrefter at det var Ajers fremtid som ble diskutert. Han vil ikke kommentere om Start har mottatt bud på Ajer, som har beilere over hele Europa.

Fædrelandsvennen vet at Roma, Celtic, Tottenham, Arsenal, Liverpool, Hertha Berlin og Paris Saint Germain har finsiktet stortalentet, som var kaptein for Start søndag.

Vinduet stenger om to uker

Her hjemme skal både Molde og Rosenborg ha kommet med forespørsler, men blitt kontant avvist av Start.

Verken Tore Pedersen eller Brandsdal vil utelukke at Ajer selges innen måneden er omme. Det internasjonale overgangsvinduet stenger 31.august.

— Det har jeg ingen kommentar til, sier Brandsdal, som bekfrefter at det er stor interesse for Start-talentet.

— Det har jeg ingen kommentar til. Kristoffer konsentrerer seg fullt og helt på det han skal gjøre i Start. Det er ikke så lenge til overgangsvinduet stenger og sannsynligheten er stor for at han er i Start når det stenger, sier Pedersen.

Tosifret antall millioner

Om Ajer selges nå kan Start trolig få mer penger for ham enn om han selges kommende vinter. Ajer har kun kontrakt med Start ut neste sesong. Det har tidligere vært spekulert i at Start kan få et tosifret antall millioner for Ajer.

Samtidig er Start, som har fem tap på rad, i sportslig krise og trenger sårt midtbanespillerens kvalitet i stallen.

Fædrelandsvennen har i kveld forsøkt å komme i kontakt med Kristoffer Ajer, uten hell.