START — ODD 0-4

SØR ARENA (fvn.no): Odd tok en komfortabel 4-0-seier borte mot Start søndag. Kampen var i realiteten avgjort allerede etter førsteomgang, da gjestene ledet 3-0. - Ble dette lettere enn du hadde forventet, Fagermo?

  • Når vi vinner 4-0 borte, kan det kanskje virke sånn. Vi spilte en veldig god førsteomgang, og da straffet vi Start. Andreomgangen ble litt sånn at når vi hadde 3-0, så handlet det om å holde ballen i laget, og hvile det hjem. Det greide vi veldig greit, synes jeg, sier Fagermo.

STORSEIER: En godt fornøyd Dag-Eilev Fagermo på Sør Arena søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
  • Kan ikke være lettOdd møter det tyske storlaget Borussia Dortmund i kvalifiseringen til Europa League torsdag.

- Var det i tankene i andre omgang?

  • Ja, det kan hende spillerne gjorde det, men jeg gjorde ikke det. Vi pratet om det i pausen. Dette skal vi ta hjem. Vi kan lede 3-0 til pause, og ikke vinne, sier Fagermo.

- Hva synes du om det Start har fått til i år?

  • Det er vanskelig å si. Det har vært så mye turbulens her, med økonomi. Det kan ikke være lett det. Vi har vært gjennom den situasjonen i Odd også, så jeg vet alt om det. Det handler bare om å være knallhardt, stå på med det man mener har vært det beste hele tiden, så får man håpe at det holder, sier Fagermo.

Tror Start greier seg

- Hva skal til for å snu det for Starts del?

  • Jeg tror Start greier seg, for jeg tror det er lag som er dårligere enn Start i eliteserien. Sandefjord og Mjøndalen tror jeg får det tøft ut året, sier Fagermo.