Daniel Aase trente for seg selv på tirsdagens trening, og går glipp av oppgjøret mot Viking søndag.

— Det ser sånn ut dessverre, sier Aase.

26-åringen har vært på benken for Start i årets to første kamper, og får nå et lite avbrekk på sidelinjen.

— Vi får ta det litt dag for dag med tanke på Daniel. Det viktigste er at han blir smertefri, og kommer tilbake så fort som mulig, sier trener Steinar Pedersen, som i det minste har noen gode nyheter på skadefronten.

LES OGSÅ:

Børufsen tilbake

Espen Børufsen skadet skulderen i generalprøven mot Sandefjord, og har gått glipp av de to første seriekampene. Kantspilleren har trent for fullt de to siste dagene, og er i rute til å gjøre sin sesongdebut når Viking gjester Sparebanken Sør Arena lørdag kl. 15.30. — Det begynner å komme seg. Jeg kjenner det er litt godt å være i gang. Skulderen funger bra, og jeg håper og tror at jeg kan være med og bidra til helga, sier Børufsen etter tirsdagens trening.

- Hvordan kjennes skulderen?

— Jeg har litt vondt, men det har gått bedre enn forventer. Så lenge jeg har klart å holde meg unna de verste trøkkene på trening de første dagene, tror jeg det skal gå greit, sier Børufsen.

Salvesen friskmeldt

Lars-Jørgen Salvesen er også med for fullt igjen. Han strakk et leddbånd i kneet under treningsoppholdet på La Manga i midten av februar.

— Både Espen og Lars-Jørgen er tilbake i full trening, og jeg er veldig fornøyd med at vi har stort sett alle på treningen, bortsett fra Daniel. Han blir litt justert denne uka på grunn av sitt kranglete kne, sier Pedersen.